Wedstrijdverslag S.P.S. F1 - Grenswachters F2

Vorige

S.P.S. F1 - Grenswachters F2 (competitie)

EERSTE WINST IN POORTVLIET

Vandaag was de thuiswedstrijd tegen Grenswachters. Wij waren al een poosje in de regen aan het overschieten, maar gelukkig kwamen ze er aan het regende nog best lang. Wij begonnen kletsnat aan de wedstrijd.

We waren nog maar een klein poosje bezig toen ik al het eerste doelpunt scoorde. 1-0 voor ons. In de eerste helft werd er ook nog gescoord door Wesley en Joost. Ruststand: 3-0.

Na de rust was het gelukkig droog.  We gingen weer lekker voetballen en er werden nog een paar doelpunten door S.P.S. gemaakt. Eerst Joost, toen Michael. Er werd ook nog een doelpunt gemaakt door de keeper van Grenswachters. Hij kon er gelukkig zelf om lachen. Het laatste doelpunt was van Joost en toen was de wedstrijd klaar. 7-0 gewonnen. Goed he…….